Barcelona - Spania
Spania Andaluzia autocar 2014 | Circuite autocar | Circuite 2015
Spania Andaluzia Autocar 2014
Barcelona - Spania
Pret: 755.00 Eur 

17 zile: Graz, Padova, Verona, Milano, Cannes, Barcelona Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Toledo, Cordoba
Sevilla, Gibraltar, Costa del Sol, Granada, Valencia, Port Aventura, Andorra, Nice, Monaco, Ljubljana
BONUS 4 CINE pentru cazarile de pe Costa Brava

REZERVA ONLINE

 

2014

SPANIA- ANDALUZIA de la 755 €

17 zile: Graz, Padova, Verona, Milano, Cannes, Barcelona Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Toledo, Cordoba
Sevilla, Gibraltar, Costa del Sol, Granada, Valencia, Port Aventura, Andorra, Nice, Monaco, Ljubljana
BONUS 4 CINE pentru cazarile de pe Costa Brava


REDUCERI de pâna la 25%*
(* prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează)
PRIMII 5 10 % REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 25.10.2013
INSCRIERE FIRST MINUTE 10% REDUCERE pentru achitarea a 25% avans din pretul excursiei pana la 25.10.2013
REDUCERE 3-10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe același circuit și aceeași plecare) - vezi condiții înscriere
REDUCERE 3-5% pentru CLIENȚI FIDELI (minim 3 Vacanțe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii săi)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar


Autocarul va prelua turistii sositi la Barcelona cu avionul, precum si turisti de la Budapesta pentru transfer din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers.

Obiectivele redactate cu litere ingrosate se vor vizita doar pe exterior.

Imbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Campina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Valcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs.).

ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

Pe acest program, in sezonul 2013 s-au realizat TOATE cele 4 grupuri.

NOTA:

* Vizita complexului Alhambra (35 euro/pers.) se rezerva si se achita la inscriere!


Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA - GRAZ - PADOVA (795 km)

Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare in zona Padova.
Ziua 3. VERONA - MILANO - RIVIERA LIGURICA (590 km)

Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare in zona Genova.
Ziua 4. GENOVA - CANNES - COSTA BRAVA (760 km)

Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversand minunata Coasta de Azur. Scurta oprire in renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor langa Palais des Festivals et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.
Ziua 5. COSTA BRAVA - ZARAGOZA - MADRID (695 km)

Dupa micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprire in Zaragoza, unde vizitam Basilica St. Maria del Pilar si Catedrala La Seo del Salvador. Seara incepem turul panoramic cu autocarul in capitala Spaniei: Piata si fantana Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bul. Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.
Ziua 6. MADRID - EL ESCORIAL (150 km)

Mic dejun. Utilizand transportul public, dedicam intreaga dimineata explorarii Palatului Regal si a faimosului Muzeu Prado. Timp liber in Madrid sau optional excursie (15 euro) la Escorial, simbol pt. rolul Spaniei lui Filip al II in perioada Contra-Reformei. Manastirea, resedinta a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Cazare la Madrid.
Ziua 7. MADRID - TOLEDO - CORDOBA (435 km)

Mic dejun. Plecare spre Toledo- fosta capitala a tarii, adevarat "oras-muzeu" in care a trait si creat faimosul El Greco. Admiram Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, podul San Martin si zidurile fortaretei medievale. Deplasarea continua spre Andaluzia, cea mai impresionanta regiune a Spaniei. Vizitam Cordoba, renumita prin Moscheea transformata in Catedrala dupa reconquista- "Mezquita-Catedral" si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute inguste si balcoane cu flori. Seara, cazare la Cordoba.
Ziua 8. CORDOBA - SEVILLA - GIBRALTAR (395 km)

Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oras ca marime din Spania, unde vizitam Piata Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz si Palatul Alcazar. In apropiere de Alcazar se inalta Catedrala, a 3-a din lume ca marime. Strabatem sudul tarii, pt. a ne caza in Algeciras. Optional (20 €), excursie in Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stancii omonime. In rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care incanta micii vizitatori, iar pt. pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Intoarcere la hotel pt. cazare.
Ziua 9. ALGECIRAS - COSTA DEL SOL - GRANADA (395 km)

Mic dejun. Parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Sosire la Granada, unde incepem un tur pietonal in centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Dupa cazare, va propunem optional seara Flamenco.
Ziua 10. GRANADA - VALENCIA (290 km)

Mic dejun. Incepem vizita in Granada cu Alhambra (35 euro /pers. se incaseaza din agentie), cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor, dar si replica crestina din Palatul lui Carol al V-lea. Ne indreptam spre Valencia pt. cazare.
Ziua 11. VALENCIA - PortAventura - BARCELONA (360 km)

Mic dejun. Tur de oras in Valencia- centrul istoric cu stradutele sale inguste, Palacio del Marques de Dos Aguas in stil baroc si Catedrala. Continuam traseul spre Salou- statiune de top pe Coasta Dorada, unde aveti intreaga dupa-amiaza la dispozitie pt. a petrece timpul liber la plaja, cafenele, restaurante sau magazine. Optional va propunem PortAventura- cel mai mare parc de distractii tematic din Europa si al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafata (35.000 mp), dar mai ales prin senzatiile oferite. Cazare si cina pe Costa Brava.
Ziua 12. BARCELONA - Manastirea Montserrat

Mic dejun. Incepem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie optionala (20 €) la Montserrat, unde admiram celebra Manastire construita pe stancile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Intoarcere in Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet si lumini " Fantana Magica". Cazare si cina la acelasi hotel.
Ziua 13. COSTA BRAVA - ANDORRA

Mic dejun. Ne vom bucura de un soare stralucitor, o mare incredibil de frumoasa, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de optiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Putem traversa Pirineii intr-o excursie optionala (35 euro) catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Cazare si cina pe Costa Brava.
Ziua 14. BARCELONA - COASTA DE AZUR - NICE (590 km)

Mic dejun. Plecare pentru cazare in zona Aix-en-Provence-Nice. In Nice ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.
Ziua 15. NICE - MONACO - PADOVA (545 km)

Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia. Sosire si cazare in zona Padova.
Ziua 16. PADOVA - LJUBLJANA - BUDAPESTA (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur panoramic cu autocarul in centru. Optional Croaziera pe Dunare (cu cina 29 €/ fara cina 14 €). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 17. BUDAPESTA - BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara tarziu dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamalePRINCIPALE ATRACTII ALE TRASEULUI

• Piata delle Erbe
• Galeriile Victor Emanuel
• Domul din Milano
• Basilica St. Maria del Pilar
• Palatul Regal din Madrid
• Catedrala Sinagoga din Toledo
• Biserica San Juan
• Mezquita-Catedral din Cordoba
• Piata Spaniei din Sevilla
• Bario Santa Cruz
• Palatul Alcazar
• Catedrala din Granada
• Complexul Alhambra
• Palacio del Marques de Dos Aguas
• Sagrada Familia
• Parcul Guell
• Piata CataluniaSERVICII INCLUSE

• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 16 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
• bonus 4 cine pentru cazarile de pe Costa Brava
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

SERVICII NEINCLUSE

• intrari la obiective turistice, asigurarea medicala, servicii de ghizi locali
• vizite optionale: Padova, El Escorial, Gibraltar, Montserrat, Croaziera pe Dunare toate grup minim de 30 pers.
• autocar local si transp. public in zilele 6, si 13 (conf. normelor AETR)

EXCURSII OPTIONALE

• Padova
• El Escorial
• Gibraltar
• Montserrat
• Croaziera pe Dunare

INFORMATII PRETURI

Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru orasele: Ploiesti, Campina, Brasov, Cluj, Oradea, Timisoara, Iasi, Bacau, Sf. Gheorghe, Braila, Galati, Buzau, Constanta, Craiova, Slatina

Tarifele sunt valabile pentru hoteluri 2 - 4*

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

In urma rezervarii si contractarii serviciilor turistice, aparitia unei oferte speciale nu poate sa influenteze tariful deja stabilit. Rezervarile facute in perioada de early booking nu permit modificari de nume sau anulari. Orice modificari aduse rezervarii initiale, duc la recalcularea pretului si implicit la pierderea acestei facilitati. Reducerile se aplica doar la pachetul de baza, acestea nu se aplica la taxe sau suplimente.

PUNCTE DE IMBARCARE GRATUITA

Transferurile gratuite sunt garantate pt. minim 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt limitate in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Punctele de imbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:

BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CAMPINA - Banesti ("La avion") - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea in parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00
DEVA - McDonald's GARA - 14.00
CLUJ - Intrarea in parcarea centrului comercial POLUS MALL - 14.00
ORADEA - Intrarea in parcarea SELGROS- 18.00
TIMISOARA - Intrarea in parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 03.15
BACAU - McDonald's Stadion - 05.15
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.00
BRAILA - Intrarea in parcarea centrului comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea in parcarea centrului comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI - McDonald's Gara - 09.00
RM. VALCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Turistii cu domiciliul in Baia Mare, Satu Mare si Oradea, pot solicita imbarcare- debarcare la BUDAPESTA (fara cazari si mic dejun in prima si ultima zi) si obtin o REDUCERE de 75 euro (necumulabila) din pretul de catalog.

PUNCTE DE IMBARCARE CONTRA COST

In limita locurilor disponibile se vor confirma la cerere, in functie de posibilitatile de incadrare in graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

Punctele de imbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

Slobozia - Petrom intrare dinspre Drajna
Calarasi - Gara Centrala
Suceava - Intrarea in parcarea Metro
Botosani - Intrarea in parcarea Altex
Tulcea - Intrarea in parcarea Kaufland
Targoviste - Benzinaria Agip Pavcom
P. Neamt - Parcare Hotel Ceahlau
Targu Mures - Intrarea in parcarea Promenada Mall
Targu Jiu - Benzinaria Petrom Castelul de Apa
Vaslui - Parcare Hotel Racova
Barlad - Benzinaria Mol
Focsani - Parcarea Stadion Unirea
Bistrita - Intrarea in parcarea Kaufland
Baia Mare - McDonald's magazin Maramures
Satu Mare - Parcarea Catedrala Catolica
Drobeta - Rompetrol - iesire spre Craiova

 

 

 

 

REZERVA ONLINE